Riooltechniek Bergen op Zoom

Riool ontstopping Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen.

Riooltechniek Bergen op Zoom, lost uw riool verstopping op in Bergen op Zoom, Hoogerheide, Halsteren, Tholen en Steenbergen.

Riool verstopping, dat komt  ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Daarom beschikken wij over ontstoppingsapparatuur, om elke verstopping op te lossen.

Een verstopt toilet, een verstopte keukenafvoer of een dichtgeslibt hoofdriool is zeer vervelend. Afhankelijk van de staat van het rioolstelsel en het gebruik hiervan, komen verstoppingen in meer of mindere mate voor. Ons rioolbedrijf is altijd dichtbij om verstoppingen snel en vakkundig te verhelpen.

Een riool verstopping of een afvoerverstopping ontstaat bijna nooit spontaan. Vaak is de verstopping al een tijdje aanwezig, maar laat deze nog wel water door. Vaak duurt het langer voordat de douchebak, gootsteen, of wastafel leeg gelopen is, of maakt deze een borrelend geluid als het toilet doorgetrokken wordt. Dit duidt op een beginnende verstopping.

Indien het riool verstopt is, lossen wij de riool verstopping met hoge waterdruk op. Door gebruik te maken van verschillende spuitkoppen, wordt de rioolverstopping eerst kapot gespoten, waarna wij met een andere spuitkop de rioolbuis geheel reinigen. Deze werkwijze van rioolreiniging, doen wij tot aan de huisaansluiting van het hoofdriool. Afvoer  ontstoppen doen wij, bij voorkeur met verenmachines. Als waterdruk niet mogelijk is, doen wij de afvoerontstopping eerst met verenmachines, en daarna doen wij de afvoer reinigen met waterdruk. Een correcte rioolontstopping is van cruciaal belang om een eventueel volgende verstopping te voorkomen.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Kijk ook op de site van Rioolservice Nederland, en op de site van erkende riool ontstoppingsbedrijven.