Riooltechniek Bergen op Zoom

Riool/Afvoer inspectie Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen.

Riooltechniek Bergen op Zoom, Rioolinspectie en rioolstank detectie, in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide, Steenbergen en Tholen. Vanaf 32 mm.

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Een camera inspectie van het riool is altijd verstandig om uit te voeren. Hiermee wordt namelijk een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering of afvoer, zodat u weet waar u aan toe bent. Deze beelden kunnen op USB worden opgenomen, zodat er altijd beelden bewaard blijven.

ook kunnen wij elke afvoer inspecteren. Of het nu gaat om een kleine keukenafvoer of wastafel afvoer, of een grote riolering, geen probleem voor ons. Wij beschikken over diverse camera’s zodat wij vanaf diameter 32 mm tot 300 mm kunnen inspecteren.

Wij kunnen met een speciaal camerasysteem uw riool van binnenuit bekijken en opnamen maken (als u dit wenst). Hiermee kan Riooltechniek Bergen op Zoom zeer snel het probleem in uw riool traceren, tot op de centimeter nauwkeurig! We kunnen zo zeer direct en accuraat te werk gaan om uw probleem op te lossen. Dit voorkomt over het algemeen onnodig graaf- en breekwerk.Wanneer wij vaststellen dat reparatie of vervanging noodzakelijke is bespreken wij altijd eerst de opties met u en maken een offerte voor het werk.

Het riool inspectie systeem kan ook gebruikt worden voor een rioolinspectie bij bijvoorbeeld de koop of verkoop van onroerend goed.

Verder kunnen wij een rioolstank inspectie uitvoeren. Deze inspectie voeren wij met de rookgenerator uit. Door rook onder druk, in de riolering of afvoer te blazen, kunnen wij exact zien waar de rioolstank de riolering verlaat. Vaak komt dit door een breuk of scheur in de riolering, wat met het blote oog niet is te zien.