Riooltechniek Bergen op Zoom

Riooltechniek in Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen.

Riooltechniek Bergen op Zoom. De specialist voor de oplossing van al uw riool problemen

 

Riooltechniek Bergen op Zoom lost voor € 75,- voor het eerste uur, uw rioolproblemen op, exclusief BTW, maar inclusief voorrijkosten en 1 uur arbeid. 

Riooltechniek Bergen op Zoom is uw riool ontstopper in en om Bergen op Zoom. Al jaren zijn wij in Bergen op Zoom een begrip als het gaat om kwalitatief hoogstaande riolering diensten. Bij ons bedrijf kunt u vertrouwen op vakmanschap, snelheid, vriendelijkheid en servicegerichtheid. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Door uw wensen te combineren met onze expertise kunnen wij tot geschikte oplossingen komen. Schakelt u voor uw rioleringwerk in Bergen op Zoom daarom ons ontstoppingsbedrijf in!

Wij ontstoppen uw riolering in Meilust, Tuinwijk, Zeekant, Noordgeest, Gageldonk, Warande, Borgvliet en de Bergse Plaat.

Riooltechniek, wat is dat? Onze werkzaamheden bestaan uit het: Ontstoppen van riolering en alle afvoeren, inspecteren van riool en afvoeren d.m.v. een camera inspectie of rook detectie en het repareren van riolering en afvoeren.

Riool verstopping?

Niets is zo vervelend als een verstopte afvoer, WC of douche. Wij zijn dan ook uw specialist in het vakkundig en accuraat verhelpen van uw verstopping in Bergen op Zoom en omgeving! Door onze jaren ervaring met diverse verstoppingen en de verschillende materialen en ontstoppings methoden, kunnen wij altijd tot een juiste oplossing komen. Schakelt u bij een verstopping in Bergen op Zoom daarom direct de ontstoppingsservice van ons bedrijf in! U kunt ons bereiken via 0164-760244 . Wij zijn zo snel mogelijk bij u om u van uw verstopping af te helpen.

Verstoppingen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Hoewel het niet altijd mogelijk is om verstoppingen te voorkomen, kunt u zich wel degelijk inspannen om de kans op verstoppingen tot een minimum te beperken. Wij hebben voor u enkele tips waarmee u rekening kunt houden om problemen met uw riool te voorkomen.

Riool inspectie:

Ook kunnen wij, indien nodig, een camera-inspectie van uw riolering of afvoer, uitvoeren. Wij beschikken over rioolcamera’s om afvoeren vanaf 32 mm te inspecteren. Alle beelden kunnen worden opgenomen, alles is super beeld kwaliteit.

Riool reparatie:

Ook kunnen wij Uw riolering of afvoer repareren. Wij beschikken over alle kennis betreft het rioolsysteem. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en ervaring, om Uw riolering weer 100% in orde te krijgen.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Blijft uw toiletpot vol water staan?, loopt het water in uw gootsteen niet meer weg?, of komt het water uit uw afwasmachine, in uw spoelbak weer omhoog? Loopt uw dakgoot over, of stroomt het regenwater uw woning binnen? Heeft u last van rioolstank in uw woning? Bel dan ons servicenummer 24/7 0164-760244 Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Wij zijn werkzaam in:

Bergen op Zoom, Heerle, Wouw, Huijbergen, Hoogerheide, Woensdrecht, Putte, Halsteren, Steenbergen, Tholen, Dinteloord en Lepelstraat. Maar ook klanten buiten deze regio, proberen wij te helpen.

Wij zijn ook zichtbaar op de website van erkende riool ontstoppingsbedrijven.

Wij zijn aangesloten bij de organisatie Rioolservice Nederland. Rioolservice Nederland staat garant voor kwaliteit, deskundigheid, netheid en betrouwbaarheid.

Alle uit te voeren werkzaamheden, zijn voor risico van de opdrachtgever